Bizi Arayın: 0342 322 08 88 - 0531 708 82 82

Petek Temizliği Yaptırmam Gerektiğini Nasıl Anlarım?

1 - Daha önce ısındığınız halde zamana ve kullanıma bağlı olarak, peteklerin altı ısınmıyor üstü ısıtıyor ise yada peteğin her tarafı eşit aynı ısıtmıyorsa temizlenme zamanı gelmiştir.
 
2 - Kombi ses yapıyor ve arıza vermeye başladı ise, kombi sürekli çalışıyor kendini ekonomik moda almıyor ise
 
3 - Faturalarda önceki Rakamlardan daha yüksek rakamlar görmeye ve fazla yakıt tüketimine bağlı olarak yüksek faturalar ödemeye başladıysanız.
 
4 - Daire m2 'si aynı izolasyon aynı, kombiler aynı marka ve aynı özelliğe sahip olduğu halde ben neden fazla doğalgaz faturası ödüyorum diyorsanız
 
5 - Peteklerde ısınma hem kısmi hemde geç gerçekleşiyor ise 2 YILDAN beri petek temizliği, kalorifer tesisat temizliği kimyasal uygulamalı yaptırmadıysanız.
 
6 - Kombi bakımı yaptırdım yinede ısınamıyorum yine verim alamıyorum
 
7 - Peteklerin birey olarak havasını aldığım halde yine ısınmakta başarılı olamadım diyorsanız.
 
8 - Peteğin vanasından su kaçırdığında paslı çamurlu su aktı diyorsanız. bu durum korozyon sonrası oluşan pas olduğundan temizlik gereklidir.
 
9 - Kombinin filtresini çıkardığınızda çamur, tortu, pas filtreyi tamamen kaplamış diyorsanız.
 
10 - Doğalgaza gelen zam sonrası daha fazla yakıt tüketmemek için kış aylarında sağlıklı tasarruflu ısınmak istiyorsanız.
 
11 - Kalorifer tesisatının, kombinin, peteklerin sağlıklı ve ekonomik çalışabilmesi için PETEK TEMİZLİĞİ YAPILMALIDIR...

 

Gaziantep'te petek temizliği yapan birçok firma var. Bir çoğu sadece içindeki suyu değiştirir, kooruma, pas tutucu ilave eder ve temizlediğini söyleyerek sağlıksız işler yaparlar. Peteklerinizi bu işte uzmanlaşmış modern cihaz ve makinelerle yaptığı için garantisini veren kurumsal firmalara temizletmelisiniz.
Isı Kar Gaziantep olarak Gaziantep'in her bölgesinde sağlıklı çözümleri ile daima  yanınızda, kurumsal bir firma olarak yaptığımız her işin arkasında yer alıyor ve sizi mağdur etmiyoruz.

 Kaliteli Hizmet Önceliğimiz...

Uzun yıllardır siz değerli müşterilerimize en kaliteli hizmeti verme gayretinde olduk.

Bugün müşterilerimize müşteri katıyorsak, hep daha iyiye gidebiliyorsak, sizlerden aldığımız destekle bunu yapıyoruzdur. Sizlerin desteğini de verdiğimiz kaliteli hizmetle aldığımızın bilincindeyiz.

 

Müşteri Görüşleri

  • Meriç Ergüler

    Klimam arızalandığında ilk olarak yetkili servisi aramıştım. Ancak fiyat çok yüksek çıkmıştı. Isı Kar ile görüştük ve sorunumuzu çok daha uygun bir fiyata hallettik. Kendilerine sonsuz teşekkürler...

  • 1
  • 2
  • 3

İletişim

  info (@) isikargaziantep.com
  0541 714 84 27
  0531 708 82 82
  0342 322 08 88
  Emek Mahallesi
Süheyla Tahaoğlu Sokak No:3/B
Şehitkamil/GAZİANTEP

Bizi Takip Edin